Hardstyles Hundtjänst

 

 

Krav på dig som valpköpare

 

* Hunden ska vara försäkrad i Folksam

* Röntgas vid 12 månader

* Man ska göra MH 

 

Hardstyles Ilska har fått 10 st valpar med Imzedrift's Nick 🧨🚀

Det finns 1 Tik kvar tillsalu

Födda 18/1-2023

received_642444454023310 

received_542247767255288

 

Hardstyles Ilska

HD:A

ED: 0

Är efter polishunden Barvatorp's Caliber och Hardstyles Bimbo L-testad godkänd att prövas som väktarhund. Hon har en syster som jobbar som polishund och en bror som är L-testad godkänd att prövas som polishund men jobbar som väktarhund.  

Ilska är en orädd tik med mycket fart och arbetslust, stor kamp och stort föremålsintresse, funkar bra i hemmet med andra hundar och barn och kopplar av bra. 

 IMG_8319IMG_5351(1)

Nick tävlas i IGP 3 med mycket fin framgång

Imzedrifts Nick

HD:B

ED:0

är född den 3 april 2019. Han kombmer ur en kull med totalt åtta individer. Fyra är exporterade utomlands och fyra är i Sverige. Nicks mamma är Svenska IGP mästarinnan och VM 5an Imzedrifts Claudia, pappa är den danska hanen Cartagena Ivan (IPO3).

Nick levererades som åtta veckors valp till min vän Pamela Carlström (förare till SM tvåan Imzedrifts Viggo). Vid 10 månaders ålder köpte jag åter Nick, då han och Pamela inte riktigt passade ihop. Jag kände ganska snart att det var en ”go” hund, men jag kände också att han ställde krav på mig som förare. Tämligen snabbt kom vi överens och vi hittade en balans i vår träning och vardag. Nick är långt ifrån en så kallad ”problemhund”, han har en hög kamplust och i kombination med hans dominans så kräver han att man är konsekvent och tydlig.

Nick är liksom sina syskon, medelstor av god arbetstyp, förutom en hög kamplust, stor dådkraft och ngt i överkant livlig balanserar han sina egenskaper väl.  

Nick och hans syskon har ärvt samma naturliga spårlust som morfar Jabina Pascal och morfarsfar Ängsbackens Rosso . Nick har en naturlig förighet och älskar att vara till lags i lydnaden. Hans snabbhet och fokus är den främsta styrkan. I skyddsarbetet har Nick lätt till att visa ett balanserat allvar. I korg stöter han hårt och avvägt, han driftväxlar på ett föredömligt sätt. Han har en effektiv bevakning av figuranten och är synnerligen snabb i öppningsfasen där han alltid sätter ett effektivt, hårt och fast bett.

Han rör sig och arbetar obehindrat i varierande miljöer och på alla höjder.

 

Om Nicks föräldrar:

Moder, Imzedrifts Claudia är bland annat mamma till Imzedrifts Iniesta (”Ebbe” Polisen), Imzedrifts Lotus (avelshund i Belgien), Imzedrifts Lewis (avelshund i Sverige), Imzedrifts Liit (avelstik hos kennel Imzedrifts), Imzedrifts Ibrahimovic (Kalle) (avelshund i Sverige, lämpl att provas mot PH, PH sökhund)samt helbröderna Imzedrifts Neymar (”Bosse”, Polishund vid 16 mån ålder) och Imzedrifts Nathan (Polisen) mfl..

Pappa, Cartagena Ivan är en Dansk hane, som är tämligen okänd som avelshund. Han var 10 år då jag fick upp ögonen för honom när jag letade efter linjer som för den danska polishunden Chades Athos. Att Ivan dessutom för linjen med WUSV världsmästaren Tom v Leefdaalhof, samt att Ivans mentalitet stämmer väl in på de krav jag har på en avelshane, så blev valet enkelt då vi till slut beslutade att para Claudia.

 

Nick har redan visat sig nedärva sina goda egenskaper! 

Nämnas kan bland annat 

- Imzedrifts S-Kill som blev examinerad polishund redan vid 16 månaders ålder.

Mer info på Nick, video, foto etc finns på workingdog, alt på vår hemsida pierrewahlstrom.se

 

Snömarkens Alva har fått valpar med Hardstyles Loco den 8/2

2 tikar

 

FB_IMG_1629290790734  IMG-20220902-WA0010

Loco Alva