Kennel Hardstyles

 

Välkommen till vår sida

 

 

Läst mer under fliken tillsalu

 Hardatyles Bråka parad med Jabina Oktan den 8/7- 2019 Oktan finns att läsa om under fliken hane för avel

 

Naik du triangle magique parad med Imzedrift's Björn den 27/4-2019

 

 

received_570982773074661

Blogg

Grattis

Grattis till matte linnea och Hardstyles Asko godkända i startklass och uppflyttade till klass 1 i lydnad

FB_IMG_1529530087997


Grattis Helena och Balto

Nu hyllas Balto i media efter sin insatts. Expressen, Aftonbladet, mix Megapol, Göteborgsposten och facebook. Dom kallar han "hjältehunden"  

Hardstyles hund & Hardstyles Matte 💪👊🌟  

 

3/2-2018 Strax innan 21:00 på Lördagskvällen får polisen i Halmstad ett larm efter att en alert väktare fattat misstanke då en bil lämnat en skrot i Halmstad i hög hastighet.  Väktaren åker efter och på en grusväg strax öster om E6 Norra infarten dumpas bilen och tre misstänkta gärningsmän springer från platsen, i bilen ligger stora mängder kabel som misstänks vara tillgripet från skroten.   Flera patruller åker till platsen däribland Helena med sin polishund Hardstyles Balto. Helena och Balto söker spår vid bilen och det bär av ut över åkrarna.   

Balto som är en rejäl schäferhane släpar med Helena över stock och sten, de snubblar omkring på frusna plöjda åkrar och vadar över ett flertal djupa diken. Dyngblöt, lerig och med blodsmak i munnen kämpar Helena och Balto på då de känner att de är nära. Det är tre minusgrader ute och det blåser och snöar. Spåret snirklar sig genom blandad terräng i över 5 kilometer innan Balto börjar skälla vid strandkanten till Nissan, där hittas och grips en av de tre misstänkta gärningsmännen. Andra patruller är snabbt på plats och hjälper till att ta hand om honom.    Helena och Balto spårar därifrån vidare och spåret går parallellt med Nissan, terrängen är att jämföra med ett mangroveträsk i Floridas sumpmarker. Efter ytterligare några hundra meter börjar Balto simma ut i Nissan, Helena känner att hon inte längre bottnar utan simmar efter och dras till slut likt en jolle efter en båt. Mitt ute i Nissan börjar Balto skälla och där framför dem simmar de två misstänkta gärningsmännen. De ger upp och alla inblandade tar sig in till strandkanten där snabbt andra patruller ansluter och hjälper till med de nygripna.   

 

Helena och Balto tar sig sedermera till polisstationen för avrapportering, men innan dess blev det en gemensam varm dusch och nya torra kläder. Det kommer att krävas en del timmar för materialvård av all blöt, lerig utrustning, men med ett sådant resultat är det värt varenda minut.  

Bra jobbat av alla inblandade och en stor eloge till Helena och Balto.  

Jörgen, hundförare i Halland, region väst.  


Grattis Helena och Balto

Grattis till Helena och Hardstyles Balto till er super tuffa insatts med att fånga bovar.

Nu hyllas Balto i media som hjältehunden Balto 💪

Tuffare Matte och kollega hade han nog inte kunnat få, tack Helena och Balto att ni gör vårt samhälle tryggare  🌟🌟🌟🌟🌟

 

FB_IMG_1517901933749


Grattis

Grattis till Lovisa och Hardstyles Attack som röstades fram till årets Hardstyles hund.

En fin pokal är beställd till er 

 

FB_IMG_1516610324244


Grattis Agnes och Hardstyles Amaretto

Grattis till Agnes och Hardstyles Amaretto som har gjort debut i startklass lydnad och kom 4 av 18 startande på 170.5 poäng och uppflyttade   såg jätte fint ut

 

FB_IMG_1507607954915

 


 

Besökare idag: 2
Denna månad: 397
Totalt: 24303